Magazin > VIP
56 ogledov

Vaščani prejeli pismo od Pippe Middleton

James Matthews, Pippa Middleton Profimedias
Pippa Middleton se bo poročila v soboto, in sicer na posestvu Englefield Estate.

Delavci že od preteklega tedna pridno krpajo in barvajo ograjo okoli posestva Englefield Estate, kjer se bosta v soboto poročila sestra vojvodinje Catherine, Pippa Middleton, in finančni svetovalec James Matthews.

Vaščani so od slavnega para v petek prejeli pismo z natančno razlago varnostnih ukrepov. Cerkev, ki stoji na posestvu, bo namreč tudi med poroko odprta za župljane, ki bodo morali, če bodo želeli na posestvo, nositi posebne zapestnice in pokazati osebno izkaznico. Glede na to, da je Pippa v cerkev povabila 130 svatov, bodo vaščane verjetno prosili, naj se ne gnetejo v notranjost.

Pippina poroka naj bi stala skoraj 300 tisoč evrov. Za obleko je menda odštela več kot 11 tisoč evrov, hrana bo stala skoraj 83 tisoč evrov, šestnadstropna torta tri tisoč evrov, snemalec 4.000 evrov, fotograf šest tisoč evrov, obleke družic pa po 2.600 evrov.

Pippa od svatov zahteva, da s sabo prinesejo dve obleki – eno za cerkveno ceremonijo, drugo za zabavo. Za najlepše fotografije pa bosta verjetno poskrbela mali princ George in princesa Charlotte, ki bosta zadolžena za to, da bo na tetini poroko deževalo cvetov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.