Magazin > VIP
194 ogledov

Več mesecev po snemanju: Po poškodbi še vedno težave

Drago Kraševec, Ljubezen po domače
1/3
Voyo
V zadnji oddaji smo opazili, da je prišlo do poškodbe. Kako resna je bila?

Med dvobojem Draga Kraševca in Mateja Ruparja, ki sta se borila za svoji dekleti, je prišlo do poškodbe. Pri zadnji od treh iger, kjer so fantje vlekli vrv in pokazali, kdo je močnejši, je eden od Dragovih prijateljev padel in si poškodoval koleno.

Matej je hitro stekel v objem Urški, ki si jo je s svoji zmago pridobil nazaj na svoj ranč. Elena, ena od Dragovih izbrank, pa je ostala brez objema. Drago se namreč ni zmenil niti za voditeljico Tanjo niti za postavno Eleno. Njegovo pozornost je imel eden od prijateljev, ki je med igro padel. Kako je s poškodbo zdaj, nekaj mesecev po snemanju? "Takrat je prijatelj utrpel zvin kolena. Občasno ga še vedno boli," je za Žurnal24 povedal Drago.

Očitno ima temnolasi kavboj prave prijatelje, ki so se zanj pripravljeni boriti z vsemi svojimi močmi in se pri tem tudi poškodovati, kot smo videli v zadnji oddaji.

Komentarjev 1
  • Majazmaja 09:38 19.maj 2017.

    "Takrat je prijatelj utrpel zvinj kolena. Občasno ga še vedno boli," je za Žurnal24 povedal Drago.ZvinJ? Zvinj??!!! K.D., ne vem, kam in kdaj ste hodili v šolo (če sploh ste), ampak priporočam, da članke pišete v Wordu in ...prikaži več si vklopite 'spell checker,' da si ne boste delali take sramote!