Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Zaradi poškodovane ograje zaprta prehitevalna pasova

Nesreča cisterne med Domžalami in Šentjakobom
1/4
Bralec Žurnala24
Zjutraj se je zgodilo več prometnih nesreč, zaradi katerih je oviran promet na cestah proti Ljubljani. Predor Trojane v smeri proti prestolnici ni več zaprt, med Domžalami in Šentjakobom pa sta zaprta prehitevalna pasova v obe smeri.

Na primorski avtocesti pred priključkom Postojna v smeri Kopra je zaradi del zaprt vozni pas, nastaja zastoj. Medtem so posledice prometne nesreče na štajerski avtocesti v predoru Trojane proti Ljubljani že odstranjene, so zapisali na prometno-informacijskem centru (PIC), potem ko so zaradi nesreče nastali zastoji, voznike pa so pozvali k uporabi obvoza po vzporedni cesti preko izvoza Vransko ali Trojane. Promet je stekel.

Zaradi poškodovane odbojne ograje zaprta prehitevalna pasova

Na štajerski avtocesti sta med Domžalami in Šentjakobom zaprta prehitevalna pasova v obe smeri zaradi poškodovane odbojne ograje, zato je še vedno zastoj v smeri Ljubljane, sporočajo s PIC. Mogoč je obvoz Šentjakob–Domžale in obratno.

Na izvozu Lukovica v smeri Ljubljane se je namreč zgodila prometna nesreča, udeležena sta bila osebno in tovorno vozilo, ki je prevažalo plin ali podobno snov, je za Žurnal24 povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave Ljubljana Vinko Stojnšek in dodal, da cisterna ni poškodovana. Promet je oviran oziroma je nastal zastoj, ker sta zaprta prehitevalna pasova v obe smeri. Prišlo je do materialne škode, poškodovan pa ni nihče, je še povedal Stojnšek.

Kakšne so razmere na cestah, preverite tudi na http://www.zurnal24.si/promet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.