Slovenija
250 ogledov

V Kranju večji požar na gospodarskem poslopju

reševalna vaja Anže Petkovšek
V Kranju pogasili požar v gospodarskem poslopju. Po zadnjih podatkih je poginilo nekaj živali.

Po podatkih policije je v Kranju požar pogašen, čeprav še ne popolnoma. Sicer je gorel večji gospodarski objekt, v katerem so bile tudi živali. Nekaj jih je poginilo, večino so gasilci uspeli rešiti. Poškodovana je delovna oprema, nasploh je zaradi požara, ki se je zgodil popoldne, nastala velika materialna škoda.

Požar naj bi povzročil tudi ogenj na nadstrešku ob bližnji nepremičnini.

Podatkov o poškodovanih ni, kriminalisti pa bodo z ugotavljanjem vzroka požara začeli, ko bo objekt popolnoma pogašen. 

Požar v Kranju

Na Škofjeloški cesti v Kranju je zagorelo v gospodarskem poslopju. Kot so sporočili s kranjske policije, naj prebivalci upoštevajo ukrepe pristojnih, saj obstaja verjetnost, da se bo požar razširil. Kot je zapisal predstavnik Policijske uprave Kranj ( PU Kranj) Bojan Kos: "Ljudje v bližini na zaprejo tudi vsa okna na nepremicninah, odsvetujemo pa se kakršno koli nepotrebno zadrževanje v blizini.

Kot so zapisali na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje je ob 17.16  na Škofjeloški cesti v naselju Stražišče v Kranju zagorelo gospodarsko poslopje. Aktivirani so bili poklicni gasilci PGE Kranj ter prostovoljni gasilci iz PGD Bitnje, Stražišče, Breg ob Savi, Žabica, Kokrica, Jošt, Predoslje in Britof.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.