Šport > Nogomet
31 ogledov

''Rad se je občudoval v ogledalu''

Ferguson (levo) in Ronaldo sta pri Unitedu tvorila izjemen tandem, ki je prinese Žurnal24 main
Sir Alex Ferguson je razkril, da ni imel težav z egom Cristiana Ronalda, četudi je napadalca večkrat ujel, kako se je občudoval v ogledalu.

Superzvezdnik madridskega Reala, ki svojemu izgledu posveča približno toliko pozornosti kot nogometu, velja za enega najboljših nogometašev, kar jih je nekdanji trener Manchester Uniteda kdajkoli pripeljal na Old Trafford.

Ronaldo je v zadnjih treh sezonah, ki je jih preživel v gledališču sanj, zabil 91 golov na 155 tekmah in angleškemu velikanu pomagal do treh zaporednih naslovov Premier League in zmage v Ligi prvakov.

Ferguson je zatrdil, da s portugalskim napadalcem ni imel nobenih težav, kot pravi, gre za ''resnega profesionalca''.

''To je treba sprejeti,'' je povedal za Daily Telegraph. ''Ne moti me, če se moram ubadati z egom. Ronalda smo včasih opazili, kako se je občudoval pred ogledalom. A to je bila prijetna nečimrnost. Igralci so vanj metali vse sorte reči, vendar se ni pustil motiti. Tisti fantje, ki gojijo svoj ego, morajo zmagovati,'' je dodal nekdanji trener.

Ronaldo bi lahko že v nedeljo postal najboljši strelec v zgodovini Real Madrida. S 321. goli se na večni lestvici nahaja na drugem mestu, dva več (323) ima Raúl.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.