Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Večkrat zabodel 9-letnika, policijo odpeljal do novih trupel

Umor 9-letnika v Nemčiji, Policija EPA
Nemško javnost že nekaj dni močno pretresa primer brutalnega umora 9-letnega dečka, nad katerim se je znesel 19-letni fant in ga kar 58-krat zabodel, potem pa pobegnil. Policija je prebežnika našla, odpeljal jih je do novih trupel.

Čeprav policija ni objavila identitete osumljenca za brutalni umor 9-letnega fantka, je to - kot pišejo nemški mediji - najverjetneje 19-letni Marcel Hesse, ki je med preiskavo veljal za glavnega osumljenca. 9-letnega fantka je zalotil v kleti hiše svojih staršev v Herneju v Severnem Porenju in Vestfaliji, nato pa ga je kar 58-krat zabodel.

Po dejanju je pobegnil neznano kam, po večdnevni preiskavi so ga policisti včeraj našli, in sicer v istem mestu, kjer naj bi storil svoj zločin. Nemška policija podrobnosti prijetja ne izdaja, Bild pa piše, da naj bi fanta prijeli v restavraciji s hitro prehrano, kjer je sam rekel zaposlenim, naj pokličejo policijo.

Umor 9-letnika v Nemčiji, Policija | Avtor: EPA EPA


Bild nadaljuje, da je nedaleč stran v tem času gorelo stanovanje, kjer naj bi se osumljenec skrival, v stanovanju pa so našli še dva mrtva. Do stanovanja je policijo napotil prijeti sam.

Fant je postal glavni osumljenec med preiskavo potem ko je na tako imenovanem temnem spletu, dark netu oziroma nedosegljivem interjetu objavljal fotografije svojega zločina, se hvalil še z drugimi zločini in napovedoval samomor.

Policija je v zadnjih dveh dneh dobila več kot 1400 prijav o morebitnem skrivališču osumljenca, njegovo iskanje je eno najobsežnejših v zadnjih letih.

Zakaj je storil zločine, še ni znano, ga je pa njegova 21-letna sestra za medije opisala kot popolnega psihopata, ki je bil večkrat nasilen do nje in do staršev, rad je nosil vojaške uniforme. Starši so ga zaradi njegovega vedenja odpeljali k psihologu, kjer pa se je "lepo obnašal".

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • mph 11:42 10.marec 2017.

    In spet smo pri psihiatrih, ki še nikoli niso odgovarjali za nič. Ni prvič, da imajo vse potrebne dokaze, ampak za njih pa je normalen. Kirurga bodo tožili lahko do nezavesti za vsak napačen šiv, tukaj pa nobenemu nič.

  • maresem 10:51 10.marec 2017.

    Pred zid in svinec v glavo, hijeni izprijeni.