Magazin
169 ogledov

Vedela sva, da bova kmalu gola

spolni odnos, seks, orgazem Shutterstock
Se spomniš kako je bilo nazadnje pri meni doma?

Bila sva lena, kot je bil len tisti jesenski dan. Prespala si pri meni, a se še nisi odločila, da bi ostala za dlje časa. Popoldne sva naročila hrano iz kitajske restavracije in lenarila pred televizijo.
Oblečena si bila v moj razvlečen pulover in kratke hlače. Tako seksi si bila videti in razpuščeni lasje so te naredili še bolj naravno lepo. Od nekod si privlekla karte in me prepričala v poker. Ker nerad igram za nič, sva se dogovorila za tistega najbolj cenjenega, ko ob porazu ostaneš brez kosa oblačila. Nisva bila preveč oblečena, zato sva vedela, da bova kmalu gola. Tega sva se oba veselila.

Nehote si mi pokazala karte v roki, kot bi želela, da te premagam. Kot bi želela čim prej ostati brez krpic na sebi in me zdražiti s svojim prelepim telesom. Ko si ostala v spodnjem perilu, sem se težje zbral. Če mi ne bi pomagala, te nikoli ne bi premagal. Na sebi si imela le še bele tangice z rdečim srčkom spredaj, prsi pa si zakrila z rokami, v katerih si nespretno držala karte.
Tako lepa si bila … Ko sem izgubil zadnjo igro in bi moral ostati brez spodnjic, si odložila karte in mi pomagala pri slačenju. S strastjo v očeh si jih vlekla z mene, vse dokler se pred teboj ni ponosno, pokonci postavil moj junak.

Zaljubljeno si gledala vanj, potem pa si si obliznila ustnico. To si storila tako zapeljivo, da sem komajda ostal miren. Še naprej sem te, naslonjen na komolce, opazoval in čakal tvoj naslednji korak. Upal sem, da ga poznam in nisem se motil.
Kot prava mačka si se pričela plaziti proti meni in ob tem sta se ti joškici zapeljivo zibali sem ter tja. Z roko sem segel proti njim, da bi jih božal. Tako mehke, na otip pa tako čvrste. Tvoja nagajiva bradavička mi je nabreknila v dlani, potem si se z obrazom povsem približala stoječemu in ga poljubila na vrh.

Srce mi je vztrepetalo in komajda sem še lovil vdih za vdihom. Tvoje polne ustnice so objele moj ponos in se počasi, počasi, spuščale po njem. Zgrmel bi na hrbet, a potem te ne bi mogel opazovati pri neverjetno erotičnem početju. Vsak tvoj gib je bil premišljen in prav nikamor se ti ni mudilo.

Ljubkovala si moj občutljiv ud, ki ga je hotelo raznesti na tisoče koscev in z dolgimi nohti grebla po mojem napetem trebuhu. Vsake toliko si nalašč cmoknila in se mi zapeljivo nasmehnila.
Potem si znova po mačje pričela plezati naprej po meni in se ustavila tako, da sem vrh korenjaka čutil blago tvojih spodnjic. Vlažno od tvoje mokre češpljice in vsekakor nekaj, kar je bilo tedaj odveč med nama. S prsti sem se preko hrbta prikradel za njihov rob in jih pričel potiskati naprej preko tvojih napetih ritnic. Bilo je dovolj, da sva se začutila in si s svojo potrebnico pričela božati mojega junaka.
Želel sem si vate, a ti nisi hotela takoj. Rada se takole igraš z mano, me spravljaš ob pamet in opazuješ, kako nestrpen postajam. Priznam, če bi bilo takrat po moje, bi te nasadil do konca, te vrgel na hrbet in se ti zakopal med dolge noge.
Vseeno sem te čakal. Ljubim tvoje lepe oči, tvoje čutne ustnice in obraz, ki postane v tistih trenutkih precej drugačen. Pohota ti kar sili iz oči in seksi ustnice se šobijo kot v najbolj vročih sanjah.

Zgrabil sem te za napeto ritko in te počasi pospremil nanj. Nisi se upirala in nisi se več zadrževala. Z velikim nasmeškom na ustnicah si se v stoku spustila name. Oba sva ječala in obema je bilo prelepo, da bi mislila še na kaj drugega.

Mečkala sva karte po zadnji odloženi igri in dva asa na tvoji strani sta bila nadvse sumljiva.
Seks s teboj je neverjeten ljubica in tisto, kako vrtiš svojo zapeljivo ritko v mojem naročju in mi ožemaš korenjaka, ki se kar ne more in ne more gibati sam. Vse narediš sama. Do tistega prvega, vesoljnega orgazma. Potem sediš na meni, me ljubkuješ po obrazu in stiskaš mišice okoli padlega vojaka. Sprašuješ, ali bi še …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.