Šport > Nogomet
46 ogledov

Velika okrepitev, Muslimović v Zavrču

Zlatan Muslimović EPA
V Zavrču so dokončali prestop nekdanjega reprezentanta BiH Zlatana Muslimovića, zvestobo Haložanom je obljubil tudi Aleks Pihler.

Zavrču so že pred dnevi napovedali veliko okrepitev, v sredo so dokončali posel. V sodelovanje s klubom je pristal ZlatanMuslimović. Nekdanji igralec Göteborga, Perugie, Ascolija, Udineseja, Messine, Parme, Atalante, Paoka in Guizhouja bo v Halozah predvidoma ostal leto dni, potem ko v lanski sezoni ni igral.

"Nobenega dvoma ni o tem, da smo v svoje vrste privabili igralca z zelo velikim ugledom. Menim, da z izjemo Roberta Prosinečkega takšnega v slovenskem prostoru ni imel še noben tujec," je že pred dnevi za Ekipo24 dejal predsednik Zavrča Miran Vuk.

Poleg Muslimovića je klub zelo blizu sklenitve sodelovanja tudi z nekdanjim bočnim nogometašem zagrebškega Dinama Ettojem. Vuk trdi, da igralca nista bila predraga. "Ne, ne stane nas veliko, zaslužek je odvisen tudi od dosežkov. Če bomo uspešni, bosta nekaj 'vzela', sicer pa smo vse skupaj v glavnem uresničili na podlagi prijateljskih povezav," je pojasnil Vuk.

Poleg Muslimovića je pogodbo z Zavrčem sklenil še Aleks Pihler, klub pa čaka še, da bo Črnogorec Veljko Batrović dobil ustrezne dokumente za delu v EU, zelo blizu je tudi podpis z nekdanjega članom madridskega Atlética Aitorjem Ruanom. Zavrč bo že v petek odigral prvo prvenstveno tekmo v letošnji sezoni, ko bo gostoval pri aktualnem prvaku v Mariboru. Muslimović je že registriran, a proti vijoličastim najbrž še ne bo igral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice