Šport > Nogomet
123 ogledov

Velika ovira za Ronaldovo selitev v Anglijo

Cristiano Ronaldo EPA
Cristiano Ronaldo naj bi se želel vrniti v Manchester United, a si ga Jose Mourinho ne ćeli v svoji ekipi.

Ob velikem številu zapisov, da se Cristiano Ronaldo želi vrniti na Old Trafford, so pri Marci zdaj zapisali, da Jose Mourinho ni navdušen nad dragim nakupom svojega nekdanjega varovanca. Portugalca sta pri Real Madridu sodelovala v letih 2010-2013, skupaj pa sta osvojila en ligaški naslov in eno lovoriko v kraljevem pokalu. V zadnjem času si sicer delita tudi obtožbe o utaji davkov.

Prav sodne poizvedbe v Španiji so razburile Ronalda do te mere, da je pripravljen zapustiti Real, čeprav je v zadnjih štirih letih trikrat z njim osvojil ligo prvakov, zadnjo sezono pa so galaktiki postali tudi španski prvaki.

Le nekaj klubov si sicer lahko privošči zadnjega dobitnika zlate žoge. Ronaldov zastopnik Jorge Mendes, ki je sicer tudi agent Joseja Mourinha, je že leta 2015 izjavil, da odkupna klavzula za zvezdnika znaša milijardo dolarjev. Pri Realu bi se verjetno sprijaznili tudi z manjšim zneskom, a bi Manchester United vseeno moral znova plačati rekordno vsoto pri prestopu nogometaša iz enega v drugi klub, lani so rekord presegli ob nabavi Francoza Paula Pogbaja.

Po poročanju Marce se Mourinho zato vse bolj nagiba k nakupu dosedanjega Ronaldovega soigralca Alvara Morate, Portugalčeva vrnitev k rdečim vragom pa zanj najn ne bi bila realna opcija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.