Magazin > Odnosi in prosti čas
406 ogledov

Veliki poletni ljubezenski horoskop

par, ljubezen, romanca, romantika Žurnal24 main
Tri znamenja bodo imela v ljubezni veliko sreče .. Ste med njimi?

Oven

Na vašo srečo Venera v vašo hišo ljubezni vstopa med 5. junijem in 8. oktobrom, kar pomeni, da boste imeli zelo zanimivo poletje. Pripravite se za razigrane, strastne in romantične zmenke, a pazite, ne verjemite vsakemu vse, kar vam reče. Bodite previdni in ne pustite, da vas pretentajo. V začetku avgusta so možne manjše drame in trenja na ljubezenskem področju, zato pazite, kako boste reagirali.

To poletje se boste počutili odlično, zato naj vas ne preseneti, če se bosta zagledali v nekoga, ki je popolnoma drugačen od vaših siceršnjih preferenc.

Bik

To poletje boste uživali v tistem, kar vam je najbolj všeč – v prostem času in počitku. Če ste v zvezi , junija obstaja možnost za napredovanje v vajini zvezi, morda selitev. Ta čas je odličen, če vašega partnerja starši še ne poznajo – predstavite jim ga/jo v juniju.

Vse samske bo privlačil nekdo iz bližnje soseske, nekdo, ki ga poznate že nekaj časa, a nanj nikoli niste gledali 'tako'. Julija se lahko zapletete z nekom, s komer že dolgo časa prijateljujete. Bodite odprti za nove možnosti.

Dvojčka

To poletje ne boste imeli potrpljenja za neumnosti, za laži in nepomembna razmerja. To vas bo ščitilo pred nepotrebno dramo v medosebnih odnosih. Do konca julija boste imeli zelo lepo ljubezensko življenje, avgusta se bo vse skupaj malo umirilo, a ljubezen ostala v zraku.

Rak

Dobre novice! To poletje je idealno, da prebolite nekdanjo ljubezen. Med 24. julijem in 8. avgustom boste nasprotnemu spolu zelo zanimivi in privlačni. Ne zapravljajte svojega časa za bivše in svojo energijo usmerite v novo srečo. Pazite pa, da se ne prenaglite pri novih simpatijah. Obstajajo možnosti za poletno romanco.

Lev

Bodite pripravljeni na vroče poletje! Če še niste v zvezi, se raje ne spuščajte v kaj resnega. Konec avgusta obstaja možnost, da se bo vrnil tisti oziroma tista, ki je izginil/a in se upali, da se bo vrnil/a. To poletje se boste počutili odlično in rezervirati boste morali kar nekaj datumov, aj se bodo zmenki kar vrstili.

Devica

žal, to leto ni vaše leto za ljubezen. No, ne obupajte, druga polovica leta 29017 bo odlična za vaše finančno stanje. Poleti se vam obetajo simpatije in flirtanja z neznanci. Simpatija se lahko v 'kaj več' pretvori šele oktobra. Konec julija in v začetku avgusta boste spoznavali nove ljudi.

Tehtnica

To poletje obstaja možnost, da si boste našli poletno romanco, a pozor! Če je vaša izbranka oziroma izbranec starejša od 30 let in nima svojega stanovanja, potem ni pravi oziroma prava za vas. Tehtnice, ki so vezane, se bodo to poletje veliko kregale. Vzemite si čas zase in se spočijte. Konec avgusta se bo vaša zveza vrnila na stara pota in spet bo vse v redu.

Škorpijon

Bolj boste osredotočeni na delo kot na ljubezen. Bolj vam bo všeč, če se boste lahko zapletli z nekom, ki ga že poznate, kot da bi spoznavali nove ljudi. Potrebujete nekoga, na kogar se boste lahko oprli in mu povedali, kaj vas tare. Če ste vezani, boste delali načrte za naslednjih nekaj let. Konec avgusta so odprte možnosti za zakon ali nosečnost.

Strelec

Trenutno ste bolj osredotočeni na druženje s prijatelji, kot na romantično življenje. Če ste samski, je morda bolje, da za enkrat tako tudi ostane. Bodite pozorni na osebo iz vaše družbe, ki jo že dlje poznate, vanjo bi se lahko celo zaljubili, čeprav sami tega nikoli ne bi predvidli. Izogibajte se oseb, ki so zelo ljubosumne ali zahtevne. Možnosti za poletne romance so, a ne spuščajte se v kaj preveč resnega, svetujejo astrologi. Konec avgusta nastopa retrogradna venera, kar bo za strelce pomenilo, da bodo zelo ljubosumni, brez pravega razloga.

Kozorog

To poletje bo za vas zelo vroče. Kupite dovolj velike zaloge kondomov. Konec julija in v začetku avgusta boste imeli malce čudno obdobje, ko se boste hkrati počutili zelo privlačno, a tudi zelo osamljeno. To ne bo najboljša kombinacija za vaše razpoloženje. Ne prenagloite se pri novih zvezah, četudi je seks vrhunski – to ni vse.

Vodnar

To poletje vam bo slabo, ko boste samo pomislili na nekdanjo ljubezen. Želeli si boste spremembe. Nasprotje vas bo to poletje zelo privlačilo in ne boste se ji mogli upreti. Eksperimentirajte, privolite v zmenek, četudi v to malce dvomite. Polna luna vam bo konec junija dala veliko poguma. Zna se zgoditi, da se boste na poletni dopust odpravili kar sami.

Ribi

To poletje boste popolnoma nori, odlično razpoloženi, zapeljivi, spogledljivi in romantični. Konec julija boste spoznali nekoga, ki ga boste lahko napadli s svojo romantično platjo in nežnostjo. Nasprotnemu spolu boste privlačni kot magnet, vi pa boste zelo razigrani in se ne boste prepustili vsakomur, ki vas malce lepše pogleda, piše portal Atma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.