Svet
25 ogledov

Veliki rop policiji pred nosom

Ropar Youtube
Roparji v New Yorku so izkoristili pričakovanje pred novim letom in tako rekoč policiji pred nosom ukradli nakit, vreden kar šest milijonov dolarjev.

V New Yorku je bilo na silvestrovo razporejenih na tisoče policistov; kot kaže, se je tudi njih dotaknilo praznično razpoloženje. Njihovo nezbranost in nepazljivost so izkoristili roparji, ki so iz ene izmed trgovin z nakitom na Times Squaru ukradli dragocenosti v vrednosti šest milijonov dolarjev, pišejo ameriški mediji.

Policija do današnjega dne še ni odkrila treh roparjev, ki so jih posnele nadzorne kamere KGK Holdinga, veletrgovine z nakitom, ki ima sedež v Indiji.

Okrog 22. ure 31. decembra, ko je skoraj milijon ljudi na omenjenem trgu pričakovalo prihod novega leta, za njihovo varnost pa je skrbelo kar sedem tisoč policistov, so trije roparji vdrli v stavbo omenjene trgovine. Vzpeli so se do šestega nadstropja, vdrli še v trgovino in izpraznili dva sefa z nakitom.

S plenom so pobegnili tik po prihodu novega leta, ko je praznovanje na Times Squaru doseglo vrhunec. Ustavili jih niso niti številna policijska vozila, ki jih je kot dodatno varnost mestna uprava razporedila okrog trga.

V ropu ni bil nihče poškodovan.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1