Šport > Nogomet
20 ogledov

"Velški Maradona": nekoč je bil ribič

Cassidy velški Maradona Wales Milford Haven Docks pristanišče žongler nogomet no Youtube
Na dan prihaja vse več informacij o okroglem žonglerju iz velškega mesta Milford Haven, 50-letnemu Andrewu Cassidyju, ki je s svojo spretnostjo postal hit YouTuba. Nekdanji ribič je za televizijo Sky Sports razkril ozadje svojega hobija.

Pred enajstimi leti je v obmorskem mestu Milford Haven v Walesu takrat 39-letni Andrew Cassidy izgubil službo kot poklicni ribič. Začel je pridobivati težo, smrt njegovega sostanovalca pa ga je tako prizadela, da si je odločil poiskati nov hobi.

To je postalo žongliranje, ki ga je v pristanišču vadil le nekaj sto metrov stran od svojega nekdanjega delovnega mesta, njegove vragolije pa so na YouTubu pred dnevi postale pravi hit. Posnela ga je že Velška tiskovna agencija, zdaj je dal prvi intervju tudi za televizijo Sky Sports.

"To ni nekaj, kar sem iskal, je nekaj, kar se je preprosto zgodilo. Vsi imajo radi denar, ampak slava ima svojo ceno," je povedal 50-letni Cassidy, ki so ga, trenutno brezposelnega, že povabili na svetovno "freestyle" prvenstvo v Dubaju.

"Zakaj to delam? V glavnem zato, ker sem se zelo zredil, moj sostanovalec pa je nenadoma umrl zaradi odpovedi srca. Da ne bi več mislil nanj, sem začel s hujšanjem in žongliranje je postalo del tega," je še dodal "Velški Maradona".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.