Šport > Nogomet
68 ogledov

Verbič najboljši v Sloveniji

Benjamin Verbič Celje Reševalni pas/Twitter
Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije je danes v Ljubljani na gala prireditvi enajstič podelil nagrade najboljšim v prvi ligi. Za najboljšega igralca so nogometaši izbrali Benjamina Verbiča iz Celja, ki je nasledil Massima Codo, zdaj že nekdanjega igralca Gorice. Verbič je dobil tudi priznanje za naj mladega nogometaša sezone 2014/15.

Za najboljšega nogometaša sezone sta kandidirala še igralca Maribora Agim Ibraimi in Marcos Tavares.

Sicer pa so igralci v najboljšo enajsterico prvenstva izglasovali vratarja Domžal Nejca Vidmarja, med branilci so največ glasov dobili Mariborčani Petar Stojanović, Mitja Viler in Aleksander Rajčević ter Domžalčan Uroš Korun, med vezisti so se med najboljših enajst uvrstili Celjan Blaž Vrhovec, Olimpijin Miha Zajc in Ibraimi, med napadalci pa Verbič, Tavares in Olimpijin Andraž Šporar.

Med kandidati za vratarja sezone sta bila še Mariborov Jasmin Handanović in Celjan Matic Kotnik, med branilci so kandidirali še Marko Šuler iz Maribora, Kenan Horić iz Domžal, Erik Janža iz Maribora in Nemanja Mitrović iz Olimpije. Med vezisti so bili kandidati za najboljše še Željko Filipović iz Maribora, Domen Črnigoj iz Kopra in Darijan Matić iz Olimpije. Pri napadalcih pa so bili kandidati še Ezekiel Henty iz Olimpije, Luka Zahović iz Maribora in Sunny Omoregie iz Celja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.