Šport > Nogomet
51 ogledov

Verbič zadel s kamero na zelenici

Benjamin Verbič Youtube
Slovenski reprezentant Benjamin Verbič se je konec tedna vpisal med strelce v derbiju danskega prvenstva.

Benjamin Verbič je bil med strelci na tekmi med Københavnom in Midtjyllandom, tekma v danskem glavnem mestu pa se je končala z zmago gostiteljev. Ti so slavili s 5:3, slovenski reprezentant pa je v 51. minuti zabil za 3:1.

Verbič, ki je mrežo zatresel takoj po golu gostov za 2:1, si je sam priboril žogo, na robu kazenskega prostora iz igre vrgel še branilca in nato z močnim udarcem premagal tudi vratarja (v priloženem videu se akcija za tretji zadetek domačih začne ob 4:14).

København po 27. kolih prvenstva zanesljivo vodi, zbral je 56 točk. S sedmimi točkami manj mu sledi SønderjyskE (49 točk), tretji AaB pa je doslej zbral 46 točk. Midtjylland, ki brani naslov danskega prvaka, je četrti (45), peti pa je desetkratni prvak Brøndby (42).

Verbič je bil na tekmi z Midtjyllandom sicer zamenjan v 88. minuti in je zadnje minute dvoboja spremljal s klopi. Po zadnjem sodnikovem žvižgu se je pridružil soigralcem na zelenici, kasneje pa se je posvetil tudi navijačem. S pomočjo "Verbic Cam" si lahko ogledate, kako priljubljen je Slovenec pri navijačih Københavna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.