Šport
21 ogledov

Verlič prekinil z zmaji, zadnja plača novembra

Telemach Olimpija Medveščak liga Ebel Bežigrad stadion Ice Fever Mušič Ograjenše Anže Petkovšek
Slovenski reprezentant Miha Verlič je zaradi neizpolnjenih obveznosti matičnega kluba Telemach Olimpije prekinil pogodbo z ljubljanskim EBEL-ligašem.

Slovenski hokejski reprezentant Miha Verlič je zaradi neizpolnjevanja pogodbe prekinil sodelovanje s Telemachom Olimpijo. Kot je hokejist pojasnil v sporočilu za javnost, je zadnje plačilo dobil za mesec november.

"Po temeljitem premisleku sem se odločil, da prekinem pogodbo s HDD Telemach Olimpijo, zaradi neizpolnjevanja pogojev v pogodbi. Zadnje plačilo v sezoni sem prejel za mesec november 2013. Dne 7. aprila 2014 sem upravo kluba spet, tokrat pisno, opomnil na neizpolnjevanje obveznosti iz pogodbe," je zapisal Verlič.

"Ker se do postavljenega roka niso odzvali na poziv, da poravnajo obveznosti, sem dne 15. aprila 2014 odstopil od pogodbe in jo štejem za razdrto. O tem sem pisno obvestil tudi Hokejsko zvezo Slovenije. Zahvaljujem se strokovnemu vodstvu HDD Telemach Olimpije in soigralcem za dosedanje sodelovanje, navijačem in simpatizerjem pa za podporo s tribun."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.