Šport > Nogomet
42 ogledov

"Vesel sem, da sem ostal"

Josip Iličić EPA
Slovenski reprezentant je vesel, da se je odločil svojo kariero nadaljevati v Firencah, čeprav se je zanj zanimala Bologna, v zadnjem času pa so ga povezovali tudi s Tottenhamom.

Italijanski mediji so nedavno poročali, da naj bi Fiorentina sprejela ponudo Bologne za prestop Josipa Iličića v vrednosti sedem milijonov evrov. Slovenski vezist, ki se je violam pridružil leta 2013, se je naposled odločil, da bo ostal v Firencah; odločitev, ki ga neizmerno veseli.

''Vesel sem, da sem ostal tukaj,'' je v pogovou za Radio Crc priznal 27-letnik. ''V Firencah me čaka še veliko dela, potem pa bomo videli, kaj se bo zgodilo. Ko ne igraš tako, kot bi si želel, je povsem normalno, da privabiš žvižge. Upam, da bom napredoval in to za vedno pustil za seboj,'' je dodal Iličić, ki se nadeja uspešne sezone pod vodstvom novega trenerja Paula Souse.

''Trener bo odločil, kje bom igral. Najpomembneje je, da bom igral za ta klub. Igral bom tudi v golu,'' je nadaljeval vezist, ki pozdravlja vrnitev Giuseppeja Rossija, čeprav se zaveda, da italijanskega napadalca po dolgi odsotnosti čaka vse prej kot lahka naloga.

''Vedno je imel veliko kvalitete. Čeprav je fizično nared, ga čaka ogromno treninga, potem ko je manjkal tako dolgo,'' je sklenil Iličić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.