Magazin > Lepota & telo
84 ogledov

Veste, zakaj se prsi povesijo?

prsi Profimedias
Če si ne želimo povešenih prsi, se izogibajte slabim razvadam, ki na to vplivajo negativno.

Naravni proces, ki doleti vsako žensko, ko nastopi v določeno obdobje v svojem življenju, je brez dvoma stresno prav za vsako od njih. Raziskava, ki so jo naredili na losangeleški univerzi UCLA je pokazala, da lahko povešanje prsi pospešimo tudi s slabimi navadami, ki so naštete spodaj.

Kajenje

Slaba navada, ki uničuje vaš dihalni sistem, vpliva tudi na povešanje prsi. Cigarete vsebujejo sestavine, ki lahko oslabijo kolagen in razgradijo elastan, ki skrbi, da je koža prožna in mlada.

Pijete premalo vode

voda je z razlogom najbolj zdrava pijača. Ne pozabite piti dovolj vode in ne iščite izgovorov, da niste imeli časa. Tako v službi kot tudi na poti ali doma imate lahko ob sebi nenehno plastenko vode.

Nezaščiten dekolte

Poleti morate skrbeti za svojo kožo in pri tem ne smete pozabiti na dekolte. Kožo, tudi dekolte, je treba namazati s kremo z zaščitnim faktorjem . Sončni žarki so lahko razlog za prezgodnje staranje, ki prav tako pripomorejo k povešanju prsi.

Preveč "skakanja“

Če se ukvarjate s kakšnim športom, kjer vaše prsi nenehno poskakujejo, si morate nujno kupiti dovolj dober športni nedrček, ki vaše prsi ščiti pred prevelikimi poskoki. Med skakanjem se razteguje ligament in zato se bodo prsi hitreje povesile.

Ste shujšali ali se zredili?

Tako izguba kilogramov kot tudi rejenje, vpliva na kožo, še posebej na stanje vaših prsi. Pazite na prehrano in izogibajte se hitrim in drastičnim izgubam kilogramov.

Komentarjev 5
  • Janez_53 13:11 24.maj 2015.

    V katerem jeziku si pa napisal tale komentar? Ker ga kljub vsemu trudu ne razumem.

  • Xerxes 23:27 23.maj 2015.

    Bistveno me torej, da we ne postaramo. Hvala said nasvet

  • Papaja Popi 19:25 23.maj 2015.

    odkrivanje tople vode