Šport
33 ogledov

Vettel zavrnil Rosbergovo povabilo

sebastian vettel EPA
Sebastian Vettel je zavrnil povabilo v Mercedesovo garažo, saj je prepričan, da gre za PR potezo srebrnih iz Brackleyja.

Po dirki za VN Avstralije sta se na tiskovni konferenci v pogovor zapletla Nico Rosberg in Sebastian Vettel. Dirkač Mercedesa je dejal, da si želi bolj izenačenega tekmovanja, Vettel pa se je odločil, da bo preizkusil njegovo iskrenost.

sebastian vettel | Avtor: EPA EPA
Dirkača sta se dogovorila, da bo štirikratni svetovni prvak v Sepangu obiskal Mercedesovo garažo, kjer se bo lahko pobliže spoznal z dirkalnikom W06. Nemec je bil sprva naklonjen ideji, vendar je kasneje povabilo odklonil.

''Ko sva se z Nicom šalila na tiskovni konferenci, je bil dogovor, da povabilo velja za celoten paddock. Zdaj se zdi, da velja samo zame. Mislim, da sta ga najprej preklicala Niki Lauda (neizvršni direktor Mercedesa, op. a.) in Toto Wolff (šef ekipe, op. a.),'' je povedal Vettel. ''Zdaj so Rosbergu dali zeleno luč, zato mislim, da gre bolj za PR potezo kot za iskreno povabilo. Odgovor je ne, ne bom šel. Tudi če bi šel, ali mislite, da bi bili zares odkriti? Ne grem, ker bi bilo v vsakem primeru zrežirano,'' je dodal dirkač Ferrarija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.