Svet
194 ogledov

Viagra ga je stala življenja, ljubica dogodek prikrivala

Župan bo svojim prebivalcem pomagal tudi v postelji. Z viagro, seveda. Žurnal24 main
Iz Bosne in Hercegovine prihaja zgodba, ki so jo številni tamkajšnji portali umestili med vesti črne kronike. 68-letni nesrečni moški je po zaužiti viagri podlegel naporu. Njegova ljubica, sedem let starejša soseda, je želela prikriti resnični dogodek in si izmislila posebno zgodbo.

68-letnega moškega iz Banja Luke je tekom spolnega odnosa po zaužiti viagri zadela srčna kap; praktično med odnosom s svojo ljubico je umrl. Ta je, poročajo portali v Bosni in Hercegovini, doživela napad panike in želela dogodek prikriti. Za nesrečno smrt ni povedala nikomur, truplo je v hiši zadrževala še 24 ur.

Golo truplo je nato oblekla, pri čemer je imela več težav, saj je že otrdelo. Pri početju je - kar se je izkazalo kasneje - truplu celo zlomila tilnik. Odvlekla ga je do zidu, ki njeno dvorišče ločuje od reke Vrbas, nato pa poklicala policijo in rekla, da je truplo naplavila reka, da je moški zagotovo odšel na ribolov, kjer je najbrž nesrečno padel.

Policisti so truplo v skladu z zakonom predali v obdukcijo, ki je razkrila pravi razlog smrti. Policisti so na postaji še enkrat zaslišali 75-letnico, izkazalo se je, da sta v trenutku smrti moškega imela spolni odnos.

Portali v Bosni in Hercegovini še pišejo, da je soseda pokojnika za svoja leta atraktivna ženska, ki živi na relaciji Švedska - Banja Luka. Po dogodku se je umaknila k sestri v Visoko, da bi se umirila.

Komentarjev 4
  • medan 12:02 25.maj 2016.

    on je odhaju, ko je njej prihajal.evo, ni vsak tak srečko, da odide, ko njej pride !!

  • kapibara 08:57 25.maj 2016.

    Pa saj, da jo legalno dobiš, moraš to storit.. .-)

  • dragec 16:37 24.maj 2016.

    kapibaba, pre, ko zaužiješ Viagro, obvezno stopi do zdravnika za pregled srca in ožilja