Šport
24 ogledov

Victor Valdes odslej rdeči vrag

Valdes Barcelona Valencia Liga BBVA Španija prvenstvo EPA
Nekdanji vratar Barcelone in španski reprezentant Victor Valdes bo kariero nadaljeval na Otoku.

Pri Manchester Unitedu, kjer so 32-letnega vratarja že jeseni sprejeli na treninge, so zdaj Valdesu ponudili še pogodbo in pri rdečih vragih bo ostal vsaj do junija 2016, saj ima 18-mesečno sodelovanje možnost podaljšanja za eno leto.

Valdes je za Barcelono prvič zaigral leta 2002, s katalonskim klubom osvojil 21 lovorik, vendar v lanski sezoni ni podaljšal sodelovanja. Poškodba kolena ga je nato za dlje časa oddaljila z igrišč, takrat začasno rešitev pa mu je ponudil trener rdečih vragov Louis van Gaal, ki ga je povabil na treninge. Sodelovanje je zdaj preraslo v pogodbo.

"Res je čast igrati za takšen klub, kot je Manchester United. Rad bi se zahvalil Louisu van Gaalu in vsem v klubu, ki so mi pomagali med rehabilitacijo. Z Louisom sva sodelovala že pri Barceloni in zame je izjemna čast, da sva spet skupaj," je ob sklenitvi pogodbe dejal vratar, ki ima za Španijo 20 nastopov, bil je tudi član izbrane vrste na SP 2010 in EP 2012.

"Victor je zelo izkušen igralec. Vesel sem, da smo se dogovorili. Manchester United vedno zanimajo le najboljši igralci. Victor se je vrnil po poškodbi, delal je zelo profesionlano in kot drugi vratar bo izvrstno dopolnil naše moštvo," pa je dejal van Gaal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.