Šport > Nogomet
27 ogledov

To ni Camp Nou ali Old Trafford

victor valdes Vine
Nogometno prizorišče, kjer je v dresu belgijskega prvoligaša debitiral Victor Valdés, se precej razlikuje od Camp Noua in Old Trafforda, kjer je 34-letnik preživel pretežni del svoje kariere.

Nekdanji vratar Barcelone in član Manchester Uniteda je uspešno debitiral v dresu Standarda iz Liega, ko je na gostovanju pri OHL-ju iz Leuvena svojo mrežo ohranil nedotaknjeno in ekipi pomagal do zmage z 2:0.

''Zelo sem vesel za mojo prvo zmago s Standardom. Prav tako sem vesel, da spet igram, potem ko sem osem mesecev delal v samoti,'' je po tekmi zapisal Valdés.

Španski čuvaj mreže se je na Old Traffordu znašel v nemilosti trenerja Louisa van Gaala, ki ga je načrtno in sistematično odrezal od prve ekipe in ga prislilil v individualen trening. ''Valdés ne sledi naši filozofiji in za takšne nimamo prostora,'' se je pred časom jezil Van Gaal.

Čeprav se prizorišče v Heverleeu, ki bolj kot na nogometni stadion spominja na gradbišče, ne more primerjati s Camp Nouom in Old Traffordom, pa je Valdés z novim delodajalcem, predvsem pa z navijači, več kot zadovoljen.

''Hvala navijačem, bilo je izjemno,'' je še dodal španski reprezentant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.