Avto
75 ogledov

Trije BMW-ji obstali, mimo pa brez težav pripelje audi

Audi in BMW Youtube/Snipereye64
Trije BMW-ji so obstali na poplavljeni cesti, mimo pa se kot kakšen rušilec brez težav pripelje oziroma na pol pripluje audi. 3:0 za quattro proti xDrivu?

Na Youtubu se je pojavil posnetek, ki ga nekateri ljubitelji audijev gotovo jemljejo kot dokaz, kako je njihova znamka superiorna nad velikim tekmecem. A ni nujno, da upravičeno.

Na eni strani ceste nemočno v vodi stojita BMW serije 5 in serije 6, na drugi strani ceste pa prav tako s prižganimi smerniki nemočno pobliskava serija 4.

Nato pa mimo pripelje prejšnja generacija audi A6 in "zapluje" skozi visoko vodo in povsem normalno prileze iz vode. 

A ne gre sklepati prehitro. "Petica" je spredaj vidno poškodovana, kar je prav lahko povezano z glavnim razlogom za obstanek bavarske trojice. Tudi lastnik audja se bo morda moral še soočiti s težavo, če mu je pri amfibijski vožnji voda zašla v vitalne dele.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 3
  • Gogolino 22:26 20.februar 2017.

    Ahahahaha :)

  • Žurnalček 17:46 20.februar 2017.

    Takole na hitro ohladiti v ledeni vodi motor in vse spodnje segrete dele ni niti slučajno priporočljivo ! Meni je enkrat med takšno vožnji počila grana - zbiralnik izpušnih plinov - , ki je na bloku motorja ! Nikoli več ...prikaži večč , še po lužah pozimi se počasi peljem , če se le da pa okoli nje !

  • Yowie 13:42 20.februar 2017.

    al pa "ženske" ustavile, pravi dedc pa pelje :)