Avto
17 ogledov

Na ulici so se čisto zares spopadli veliki nakladalci

Nakladalci video Youtube/Shanghai Expat
V kitajskem mestu so se v zaresnem sporu med seboj spopadli nakladači. Teklo je olje in ječala pločevina, bile so tudi žrtve, a k sreči ne med ljudmi.

Šlo je za resen spor na nekem gradbišču v mestu Hebei med dvema konkurenčnima gradbenima družbama, ki sta si očitno prišli navzkriž zaradi posla. Naključni prisotni so posneli, kako se je v nekem trenutku na ulici, polni avtomobilov in ljudi, v ringu pojavilo kar šest velikih nakladalcev. 

Dva sta bila še posebej srborita, njuna voznika sta resno prekrižala žlice, da se je lomilo železo in pokale hidravlične napeljave. Na koncu je poraženec z vso svojo težo telebnil po tleh, voznik pa je uteho hitro poiskal pri drugem delovnem stroju. 

Med tem spopadom titanov pa so ljudje bežali na vse strani in skušali rešiti pred najhujšim tudi svoje avtomobile. 

Kitajske gradbene družbe je zadnje mesece prizadela kriza zaradi šepanja kitajskega gospodarstva, kar je za seboj povleklo tudi velik vpad gradbenih investicij.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.