Magazin > VIP
75 ogledov

Video, o katerem govori vsa Nemčija

sarah, pietro lombardi Profimedias
V javnosti se je pojavil video spora med dvema slavnima nemškima zakoncema, Sarah in Pietrom Lombardijem. Par že nekaj tednov polni nemške tabloide, saj se ločujeta.

Pevca Sarah in Pietro sta se spoznala in zaljubila v šovu Nemčija išče zvezdo. Oba sta bila v finalu, zmagal je Pietro, nato je sledila poroka in rojstvo sina. Vse se je zdelo popolno … Do preteklega meseca, ko so v javnost pricurljale fotografije, na katerih se pomanjkljivo oblečena Sarah v postelji stiska k drugemu moškemu. Pietro je na Facebooku takoj sporočil, da gre za obdelano fotografijo, nato pa objavo umaknil.

Par je kmalu zatem sporočil, da se razhajata, nato pa je v njunem domu prišlo do incidenta, v katerega se je vmešala policija. Kaj točno se je pri njima zgodilo, ni znano, je pa Sarah, kot kaže, na skrivaj posnela njun pogovor po prihodu policiji, ki je sedaj pristal na spletu.

"Ti si cipa!"

P.: Prisežem pri Bogu, dobro te bom je***. Na otroku prisežem, da bo umrl. Dobro te bom je***.
S.: Zakaj ti je to tako pomembno?
P.: Ker se uničuje moj sloves in ne tvoj. Ti si cipa. Jaz sem normalen, ti si cipa. Nisem kriv.
S.: Ljudje sploh ne poznajo resnice.
P.: Kakšne resnice? Namenoma to delaš. Zanalašč si poklicala policijo.
S.: Ne bi se me smel dotakniti.
P.: Provocirala si me in me odrinila stran od vrat. Ne bi bilo treba poklicati policije.
S.: Ker si me pred sinom odrinil.
P.: Poklicala si jih, da bi sebe predstavila v lepi luči. Zato si jih poklicala in ne zato, ker je bil njihov prihod potreben. Nisem te udaril. Samo stran sem te potegnil.
S.: Zakaj te je tega tako strah?
P.: Ni me, a ti to delaš namenoma.
S.: Meni je vseeno, kaj si mislijo.
P.: Ker je tvoj imidž že uničen.
S.: Ne, ker poznam resnico.

Video je prvi objavil Bild, ki trdi, da obstajata še dva posnetka, v katerem Sarah moža obtožuje, da jo je udaril. Sarah videa še ni komentirala, Pietro pa je dejal, da se posnetka ne sramuje. "Sem čisto običajen človek s čustvi, morda tudi agresijami in izbruhi. Mislim tudi, da sem dober človek. Seveda imam tudi pomanjkljivosti, vsi jih imamo.“

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 13:39 17.november 2016.

    Tri kolege iz Nemčije sem danes povprašal o tem videu in pojma nimajo zakaj gre.... Torej o tem le ne govori cela Nemčija