Avto
42 ogledov

Voznik BMW M6 namerno oviral reševalce

BMW in rešilec Youtube/Must see
Nora poteza voznika športnega BMW M6. Na avtocesti je namerno oviral in na koncu kar sredi prometa zaustavil reševalno vozilo. Vozniku je skušal dati vedeti, kdo edino ima dovoljenje za vožnjo po najhitrejšem pasu.

Videoposnetki z ruskih cest pogosto prestopajo meje še verjetnega, a spodnji posnetek, ki ga je pred dobrim tednom ujela armaturna kamera v reševelnem vozilu, je sploh nekaj posebnega. 

Na njem se vidi, kako voznik rdečega BMW M6 zapelje pred reševalno vozilo in pohodi zavoro. Reševalec ga skuša obiti, a BMW ga na koncu prisili, da se oba avtomobila zaustavita kar na skrajnem levem pasu štiripasovne avtoceste, po kateri poteka živahen in hiter promet.
Polikani mladenič iz rdečega športnika stopi iz avta, se sprehodi do reševalnega vozila in nadere reševalca, mu nameni še opolzko gesto in divje odpelje. 

Razlog spora je bil, da reševalno vozilo po mnenju voznika BMW ne bi smelo voziti po levem pasu in da je vozilo prepočasi, saj ni bilo na nujni vožnji. 

A četudi je voznik rešilca res sanjal na pasu za "hitrejša" vozila, je voznik BMW s svojim še veliko nevarnejšim manevrom in "jazimamvelikovečjega" odzivom ogrozil več življenj, svoji avtomobilski znamki pa (spet) naredil predvsem slabo reklamo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • DasAuto 21:11 24.september 2015.

    Z rešilcem se mu v rit zabit in pol izven kamere še voznika konkretno naučit manir.

  • dimnikar 10:34 24.september 2015.

    BMW, ki sicer izdeluje odlične avtomobile, je primarni vehikularni magnet za največje kretene tega sveta.

  • blueone 10:03 24.september 2015.

    haha popeglan mladenič...haha, ko bi ga popeglu, ne vem, če bi še vozu...