Slovenija
23 ogledov

Vikend vroč, kako pa prihodnji teden?

Vročina Profimedias
Danes nas bodo ves dan spremljali oblaki, plohe bodo in nevihte. Konec tedna bo sončno in vroče, prihodnji teden nas bo dosegla ohladitev.

Kot napovedujejo na Arsu se bodo temperature danes povzpele od 23 do 27 stopinj Celzija, na Primorskem bo do 30 stopinj. "Jutri bo večinoma sončno, zjutraj bo ponekod nastala megla. Predvsem v hribovitih krajih zahodne in južne Slovenije bo popoldne možna kakšna vročinska nevihta. Dnevne temperature bodo od 26 do 32 stopinj," se glasi napoved Ars. 

V soboto in nedeljo bo sončno in vroče. Predvsem v hribovitih krajih severne in severozahodne Slovenije bo popoldne možna kakšna vročinska nevihta.

Kako pa prihodnji teden?

V ponedeljek bo naše kraje dosegla hladna vremenska fronta. Za njo se bo nad območjem Alp krepilo območje visokega zračnega tlaka.

"V ponedeljek in torek bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami, deloma nevihtami. Nekoliko se bo ohladilo. Od srede do petka bo spet bolj stabilno s temperaturami okoli 30 stopinj Celzija. Prihodnjo soboto se bo verjetnost za padavine nekoliko povečala," sklenejo na Arsu. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.