Magazin > Lepota & telo
784 ogledov

Viktorji 2016: Znane Slovenke o tem niso želele govoriti

Viktorji, Viktorji, Danica Lovenjak
1/10
Saša Despot
Tiste, ki so se za letošnje viktorje najbolj potrudile, smo povprašali, čigava je kreacija in koliko so za celoten večerni videz odštele.

Med vsemi damami je bila, kar se tiče cene, najbolj 'zgovorna' Janja Zupan, nekdanja Miss Slovenije. Na vprašanje, koliko je odštela za celoten videz, je v smehu odgovorila: "Joj, ne bi o tem. Res ne. To mož ve," in s tem pozornost preusmerila nanj, ta pa je (prav tako v smehu) le prikimal. No, Janja je za ta večer izbrala rožnato kreacijo Barbare Plavec ter čevlje in torbico znamke Guess.

Najbolj bujna dekolteja večera sta bila zagotovo tista od Danice Lovenjak in Doroteje Premužič. Slednja je imela obleko prijatelja, modnega oblikovalca Davida Hojnik, s katerim je tudi prišla na prireditev. Danica pa si je tokrat omislila kreacijo Antoninias: "To je mlada in perspektivna oblikovalka, ki študira v Londonu. Poleg oblek oblikuje tudi čudovite kopalke." In ostali elementi? "Samo obleka je nova, vse ostalo je reciklirano. Treba je reciklirati!" je poudarila Danica in dodala, da o ceni ne bi rada govorila.

Voditeljica Jasna Kuljaj je blestela v preprosti obleki brez naramnic, katere razporek je segal zelo visoko in tako razkrival njeno nogo. "Obleka je delo Mirjam Bernar MDV Designa. Z Mirjam redno sodelujeva in danes sem se v tej obleki počutila zelo dobro. Želela sem si obleke v barvi šampanjca," je povedala za Žurnal24.

Igralka Ene žlahtne štorije Ajda Smrekar je ponovno oblekla kreacijo prijateljice Nine Šušnjara. Ula Furlan prisega na Omaro, Tereza Poljanič pa je svojo obleko prinesla kar iz Nove Zelandije: "Obleka je znamke Sass and Bide, ki se zavzema za 'fair trade' trgovino. Kupila sem si nekaj, kar vem, da bom še nosila. Čevlji pa so United Nude."

Salome se je odločila za rdečo obleko Boštjana Polanca. "Čevlji … Čevlji pa so eno številko manjši od moje noge. Predstavljajte si, kako se počutim. Bili so edini rdeči čevlji, ki sem jih dobila," je povedala zgovorna Salome, o ceni pa: "O ceni ne morem govoriti, ampak mislim, da si Salome zasluži eno takšno lepo obleko. Mislim, da moraš takšno obleko znati nositi in jaz to znam!"

Komentarjev 2
  • Aleta 09:56 24.april 2017.

    Se strinjam.Mislim pa, da je Kuljajeva oblečena v zelo "ceneno" obleko. Danica pa bi si lahko malo "podpontala" svoje oprsje. Visi vse skupaj.... :))))

  • Majazmaja 09:42 24.april 2017.

    Razen Tereze Poljanič, ki je obleko prinesla z NZ, za cunje, čevlje in ostalo opravo 'slovenska estrada' ni plačala ničesar. Zakaj? Ker so reklama za dizajnerje (pojavljali se bodo v vsem obveznem rumenem čtivu za brezdelne sponzoruše), poleg tega pa ...prikaži več je 'slovenska estrada' v 97 % na minimalcih in otroških dokladah in komaj zmorejo pokriti položnice in kupiti hrano, torej si takih cunj / čevljev / dodatkov ne morejo privoščiti.