Magazin > Lepota & telo
56 ogledov

Vilinčki omehčajo usnje

Incognito Design
1/7
Incognito Design
Vilinski simboli. Izšla je knjiga slovenske avtorice o vilinskih simbolih, ki so se znašli tudi na unikatnih usnjenih izdelkih znamke Incognito Design.

Energija. "Nikoli nam niso dani večji izzivi, kot smo jih sposobni premagati," je ob izidu svoje prve knjige Vilinski simboli – Začni? Včeraj! povedala avtorica Maya Peron.

"Vilinski simboli so ključi energij, s katerimi zavestno prenesemo energije z višjih ravni v snovni – fizični svet. Naredijo nas budnejše, bolj zavestne in ustvarjalnejše," dodaja Peronova.

Vilinski simboli | Avtor: Incognito Design Incognito Design

Najpogosteje sreča

Med simboli, ki jih ljudje najpogosteje izbirajo, je kaler adali – sreča. Opominja nas, da je sreča trenutno stanje duha in da smo v tem trenutku popolni oblikovalci svoje usode.

Preplet z modo

Za vse tiste, ki ste nekoliko podvrženi modi, pa so se prepletle poti vilinskih znakov z Incognito Designom, znamko, ki stavi na črno usnje in klasiko – obliko, ki zahteva svojstven slog posameznika. Tako so v Incognitu pripravili novo linijo usnjenih izdelkov, na katerih se bohotijo tako imenovani vilinčki.

"Usnje je v kombinaciji z energijo vil postalo mehkejše in bolj nosljivo, a kljub temu zahteva odločnost in samozavest, poznavanje modnih smernic in navsezadnje zavedanje posameznika, ki nosi tak kos nakita, modnega dodatka ali oblačila, da je le on tisti, ki kroji svoje življenje. Vilinski znaki nas učijo prav tega. Vsak je svoje sreče, v našem primeru pa sloga, ki ga nosi, kovač," so sodelovanje komentirali v Incognito Designu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.