Šport > Nogomet
23 ogledov

Villas-Boas zanikal povezave z Barço

andre villas boas Reuters
Portuglaski trener Andre Villas-Boas je odločno zanikal pogajanja s funkcionarji nogometnega kluba Barcelone.

Bolj se nogometna sezona nagiba h koncu, bolj na glas se namiguje o možnih naslednikih Tata Martina na klopi Barcelone. Vse kaže, da bo katalonski gigant letos ostal brez željene lovorike, za kar bo Argentinec najverjetneje plačal s službo. Med kopico imen, ki se pojavljajo med kandidati za klop blaugrane se je znašel tudi Portugalec Andre Villas-Boas, ki pa zatrjuje, da pogovorov ni bilo in da ostaja zvest ruskemu Zenitu.

"Vse govorice o mojih pogajanjih s predstavniki Barcelone so popolnoma neutemeljene. Podpisal sem pogodbo z Zenitom in tukaj bom ostal dokler se ta ne izteče. Delo v Zenitu je moja prioriteta," je dejal 36-letni nekdanji trener Porta, Chelseaja in Tottenhama, ki ga čaka težko delo v boju za naslov prvaka, čeprav je njegova ekipa s točko prednosti trenutno na vrhu.

"Zadnja tekma proti Anžiju (Zenit jo je dobil z 2:1 op.a.) je bila zelo težka in tudi zelo pomembna za nas. Pomembno je bilo, da smo tekmo dobili in zadržali vodstvo na lestvici. Zdaj, ko je ostalo le še nekaj tekem do konca, nimamo druge izbire, kot da vsako tekmo jemljemo kot finale," je zaključil Villas-Boas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.