Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Vinjena voznica trčila v zid tunela

Golovec Žurnal24 main
V predoru Glovec se je ponoči zgodila prometna nesreča. Vinjena voznica, brez vozniškega dovoljenja je trčila v zdi predora. Sopotnik je utrpel hude telesne poškodobe.

Ob 1.59 se je na avtocesti v tunelu Golovec v Ljubljani, smer Novo mesto, zgodila prometna nesreča v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo. Poškodovani sta bili dve osebi, ki so ju s tehničnim posegom iz vozila rešili gasilci Gasilske brigade Ljubljana, je poročala Uprava RS za zasčito in reševanje.

Vinjena trčila v zid

Izkazalo se je, da je nesrečo povzročila vinjena voznica, ki je vozila iz smeri Zadobrove proti razcepu Malence. Zaradi predrzne vožnje je trčila v steno tunela, poročajo Slovenske novice.

Pri tem se je hudo telesno poškodoval sopotnik, medtem ko je voznica utrpela lažje poškodbe. Policisti so pri 31-letnici ugotovili prisotnost alkohola nad dovoljeno mejo, vozila pa je tudi brez vozniškega dovoljenja.

Zoper voznice so tako podali kazensko ovadbo. V prometni nesreči je bilo poškodovano še vozilo s francosko registracijo, še pišejo spletne Slovenske novice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.