Šport > Nogomet
16 ogledov

Vinjeni Van Gaal ukradel šov na Otoku

luis van gaal manchester united EPA
Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal si je privoščil kozarček ali dva in zablestel na podelitvi klubskih nagrad. ''Najboljši govor vseh časov,'' danes pišejo družabna omrežja.

''Vedno je težko potegniti črto pod sezono, toda ko jo začneš z desetimi tekmami in 13 točkami in si trener tistega kluba, najslovitejšega kluba na svetu, ko igraš doma ... Tudi jaz sem človeško bitje, tudi jaz sem človeško bitje in imam izkušnje z drugimi klubi, pri katerih, ko ne dosegaš rezultatov, nisi preveč priljubljen pri svojih navijačih. In prišel sem na stadion Old Trafford, deset tekem in 13 točk, prišel sem tja in skrbel, kako se moram obnašati!''

"Publika pa nato ploska, vstaja in mislil sem si: 'Kako je to mogoče? Kako je mogoče, da me navijači podpirajo?' (aplavz) Hvala. Toda zahvaljujoč temu smo lahko nadaljevali, ne samo jaz, seveda, moji pomočniki, toda še posebej igralci. Ker ni tako lahko, ko igraš za velik klub, kakršen je Manchester United, da imaš deset tekem, 13 točk in imaš novega trenerja, ki zahteva drugačen način kot drugi trenerji. Zelo je naporno,'' je povedal Louis van Gaal.

''Živjo, živjo. Poslušajte trenerja,'' je ob drugem prihodu na oder dejal dobro razpoloženi Van Gaal in v nadaljevanju povzel sezono Manchester Uniteda, spregovoril o pomembnih tekmah s Chelseajem in Arsenalom in kasneje prisolil zaušnico pomočniku Ryanu Giggsu. Angleški mediji so bili nad sproščenim pristopom sicer strogega in neomajnega nizozemskega strarega več kot navdušeni.

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.