Šport
17 ogledov

Vino na klopi rdečih vragov

Manchester United, klop. Louis van Gaal EPA
Vodstvo angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda ne bo vložilo uradne pritožbe, potem ko naj bi eden od navijačev Arsenala na sobotnem derbiju na stadionu Emirates vrgel rdeče vino na gostujočo klop.

Po sobotnem incidentu, do njega je prišlo po avtogolu branilca Arsenala Kierana Gibbsa, po katerem je Manchester United v drugem polčasu prešel v vodstvo, je policija navijača topničarjev aretirala.

Pri Unitedu so potrdili incident, pri katerem naj bi šlo za rdeče vino, a so zadovoljni z načinom, kako so se nanj odzvali odgovorni pri Arsenalu, zato ne bodo vložili uradne pritožbe.

"Po prvem zadetku je prišlo do incidenta, vendar so Arsenalovi varnostniki in drugo osebje hitro odreagirali in profesionalno opravili z zadevo. V nasprotju s poročili v medijih, ki trdijo, da pripravljamo pritožbo, se mi ne nameravamo pritožiti na Angleško nogometno zvezo," je danes dejal tiskovni predstavnik rdečih vragov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.