Magazin > Lepota & telo
191 ogledov

Vintage za popestritev

vintage ženska
1/4
Shutterstock
Vintage. Pobeg iz vsakdanjika konfekcijske mode z unikatnimi vintage kosi. Cenejša, kakovostna in ekološka oblačila, s katerimi sledite trenutnim trendom.

"Z vintage oblačili svoji garderobi dodate kose, ki jih imate zagotovo samo vi in nihče drug. Z njimi izražate individualnost in svoj osebni slog," pravi Tjaša Gračner, ki skupaj z Nino Štajner sestavlja tandem Vintage Vikenda, koncepta prodaje oblačil iz druge roke. "Ker se moda rada ponavlja, svetujeva, da pri brskanju za vintage zakladi sledite trendom tekoče sezone. Letošnjo pomlad so zelo aktualne črno-bele črte, vzorci z afriškim pridihom in bela barva," dodaja Gračnerjeva.

"Letos zelo modno kombinacijo sestavljajo ozke hlače s širokimi vintage srajcami. Hit so tudi bomberji in plisirana krila," pravi Pija Kapitanovič iz trgovine z oblekami in dodatki Moje Tvoje. Vintage kose lahko kombinirate z vsemi modernimi kosi. "Navadne kavbojke lahko nosite z vintage srajco, suknjičem in kombinacijo popestrite z vintage nakitom, torbico ali čevlji," dodaja Gračnerjeva.

Kakovostno in ekološko

Za vintage kose veljajo oblačila, ki segajo v 90. leta prejšnjega stoletja in nazaj, so nekaj posebnega in so dobro ohranjena. Vintage kosi so sešiti kakovostneje in narejeni iz obstojnejših materialov. Poleg tega da garderobo osvežite na bistveno cenejši način, pa je tukaj še ekološki vidik vnovične uporabe neke obleke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.