Magazin > VIP
42 ogledov

Vsi člani britanske skupine Viola Beach umrli na Švedskem

Viola Beach Facebook
Vsi člani glasbene zasedbe Viola Beach in njihov manager so umrli v prometni nesreči na Švedskem.

Njihov avtomobil je v soboto iz neznanega razloga zapeljal z delno dvignjenega dvižnega mostu blizu Stockholma v 15 metrov globok kanal, pišejo svetovni mediji. Po navedbah prič naj bi se avtomobil mostu približal z veliko hitrostjo, medtem ko so drugi avtomobili stali pred njim. "Prvi znaki kažejo, da so zapornice in signalne luči delovale pravilno," je povedal tiskovni predstavnik policije Towe Hagg.

Umrli štirje člani glasbene skupine Kris Leonard, River Reeves, Tomas Lowe in Jack Dakin ter njihov manager Craig Tarry so bili stari med 20 in 35 let.

Glasbena skupina je v petek zvečer nastopala na festivalu na Švedskem, člani skupine pa bi se morali vrniti v Anglijo, kjer bi morali imeti odpovedani koncert. Skupina je leta 2015 izdala svojp prvo ploščo "Swings And Waterslides" in nastopili na velikih festivalih v Leedsu in Readingu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.