Magazin > Film & Glasba & TV
127 ogledov

Vita zapustila Bar!

vita Planet TV
Resničnostni šov Bar je zapustila plavolaska Vita.

"Zgodilo se je najhujše. Pred nekaj urami, ko so me v Baru doletevale hude obtožbe, je moja babi odšla med angele. To, za kar sem se tresla ves čas bivanja in zaradi česa sem na kolenih prosila za odhod domov dva dni, se je uresničilo. V šoku sem. Delajo show in me napadajo, namesto da mi sporočijo najpomembnejšo stvar v mojem življenju in me pustijo domov. Niti posloviti se nisem mogla od nje, nikoli si ne bom oprostila, da sem bila v showu in ne ob njej v zadnjih trenutkih. Trans. Končno grem zaspat v objem moje mame. Rabi me bolj, kot še nikoli in jaz njo. Draga babi, naša borka si, radi te imamo neskončno, počivaj v miru, v naših srcih si za vedno," je Vita sporočila na Facebooku.

V včerajšnji oddaji smo videli kratek prenos v živo iz Bara, kjer je Denis sklical sestanek prav zaradi obtožb, da je Vita kradla denar v Baru, da bi ga vrnila prijateljici. Vita se je branila na vse pretege in zagotavljala, da ona ni pisala sporočil, ki jih je Denis dobil od anonimnega pošiljatelja. Rekla je, da bo zadevi prišla do dna in da bo raziskala, kdo je pošiljal sporočila iz njenega mobilnega telefona.

Kaj nam je o kraju povedala Vitina, sedaj verjetno že nekdaja prijateljica, lahko preberete TUKAJ.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.