Vizita za živali > Novice
354 ogledov

Modna revija s pitoni

Bioexo
Cvetje, žuželke ter pitoni, ki jih bodo "nosile" manekenke.

Približuje se velika razstava cvetja v Mozirskem gaju, od koder sporočajo, da cvetličarji in dijaki že ustvarjajo svoje stvaritve na temo žuželk.

Vsakoletna avgustovka prireditev pa prinaša tudi šov pitonov, s katerim člani Društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo vse skupaj samo še popestrijo.

Na travniku pri kozolčku bodo tako na ogled  največji pitoni iz privatnih zbirk v Sloveniji, tisti najbolj pogumni, pa se boste lahko z njimi fotografirali. 

 | Avtor:

Tisti, ki se morda bojite plazilcev, priidite na modno revijo s slovenskimi manekenkami, ki vam bodo dokazale, da so pitoni v nasprotju z mnogimi mnenji zelo ljubeznive in prijazne živali. Šov se bo začel v nedeljo ob 12. uri, sporočajo organizatorji.

"Najbolj odmevno ime letošnje revije je aktualna Miss Slovenije Maja Taradi, ki je sprejela izziv, in se bo po pisti sprehodila s kačo okoli vratu. Vsa dekleta bodo nosila oblačila znamke Saved, ki je zastavljen kot lifestyle znamka s poslanstvom globalnega reševanja problematike ogroženih živalskih vrst in je hkrati tudi zmagovalni eko projekt Miss Earth Slovenije, finalistke Miss Earth Tamare Fišter, ki je tudi ena izmed manekenk na naši reviji," so zapisali. 

Dan prej, torej v soboto od 11. ure naprej, bo na vrsti edino lepotno tekmovanje pitonov in udavov pri nas,  kamor se lahko prijavite vsi, ki imate v lasti kakšno od teh kač. Več o dogodku si preberete TUKAJ.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.