Vizita za živali > Novice
1887 ogledov

Tako ji je uspelo preživeti v divjini

Divjina
Kanadčanka Annette Poitras, ki se je pred dnevi izgubila v kanadski divjini, bi najverjetneje umrla, če ...

Če ji ob strani ne bi stali njeni trije kužki.  56-letna Poitrasova je v provinci Britanska Kolumbija na zahodu Kanade sprehajala svoje tri pse, pri čemer se je močno poškodovala. Poleg tega mi mogla poklicati na pomoč, saj je izgubila tudi telefon.  

Brez zalog hrane in v hudem deževju, se je lahko zanesla le na svoje tri pasje prijatelje, je poročal BBC. Njen mož je za Global News povedal, da so njegova žena, bokser Roxy, mešanka Bubba in dolgodlaka škotska ovčarka Chloe v težki preizkušnji skrbeli drug za drugega.  

Dejal je, da je Annette s svojim plaščem odela in pogrela kratkodlakega Roxyja. Opazovala je, kako je eden izmed štirinožcev začel kopati luknjo za spanje in tudi sama sledila njegovemu zgledu. "Eden jo je objemal, drugi je bil na straži, tretji pa je iskal hrano," je povedal in dodal, da je psi niso zapustili niti za trenutek.  

Tačke Ganljivo Vizita za živali Psička Nube viajera umrla od žalosti

Iskali so jo dva dni

Medtem je sto ljudi prečesavalo divjino v bližini grebena Eagle Moutain in iskalo pogrešano Annete. V iskalni akciji so uporabili tudi dva helikopterja.  

Po dveh dneh so iskalci le zaslišali klicanje na pomoč in lajanje psov. Annete in kužke so našli v gosto poraščenem in močvirnatem predelu grebena, stran od urejenih poti.  

Njen mož je dejal, da Annette dobro okreva in bo kmalu lahko zapustila bolnišnico. Dodal je, da se veselijo tihih in mirnih sprehodov, sedaj, ko je ta težka preizkušnja za njimi.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice