Vizita za živali > Novice
14014 ogledov

Turisti prihajajo v Beograd in posiljujejo pse

Facebook
"Imamo informacije z več strani, da tudi v samem Beogradu obstaja klub oziroma stanovanje, kjer se vse to dogaja."

Do grozljivih podatkov in posnetka, se je dokopalo združenje za zaščito živali Levijatan, ki je na svojem Facebook profilu objavilo, da v Beogradu obstajajo javne hiše, kjer omamljajo in spolno zlorabljajo pse: "Ne dotikajte se živali, našli vas bomo," lastnikom pošastnega bordela sredi Beograda sporočajo iz društva: "Gre za gnusno dejanje, vredno vsega obsojanja. Ljudje, ki to počno, se morajo zdraviti," dodajajo.

Hrvaška policija Slovenija Zaposlen v Evropskem parlamentu posiljeval pse

Društvo je stopilo v akcijo, za informacije o lokacijah pa ponuja tudi nagrado. "Živali oblačijo v ženska oblačila in samo ugibamo lahko, kaj vse čudaki počno z njimi," je za televizijo RTL dodal predsednik Levitijana Pavle Bihali. 

Po navedbah srbskega portala Alo!, tamkajšnji veterinarji že leta opozarjajo na tovrstne zlorabe: "Zapuščene pse in mačke uvažajo v države Zahodne Evrope, zlasti v Nemčijo in Avstrijo, pod pretvezo, da so jim našli novi dom. Vendar te živali pogosto končajo v bordelih. Znano je, da obstajajo trgovci,  brezobzirni tihotapci živali, ki uporabljajo tajne e-poštne naslove, lažne identitete za azile, ki jih razširjajo po socialnih omrežjih. Živali, uvožene na ta način izkoriščajo na najbolj brutalne načine, " je dejal veterinar Milojko Simić.

ovca Zoofilija Vizita za živali Na Danskem prepovedali zoofilijo

Veterinar je dodal,  da tako izrabljen pes po posilstvu največkrat umre, zaradi poškodb analne in vaginalne odprtine.

Komentarjev 6
  • Avatar čavez
    čavez 21:47 18.oktober 2017.

    Na tem svetu je skrajni čas da pride do katastrofe pa da preživi zgolj peščica človeštva in se vse začne znova.

  • Avatar gujdek
    gujdek 19:24 18.oktober 2017.

    Ti prokleti kreteni zahojeni! Tiče jim bek posekat, na rano pa obkladek z žvepleno kislino pritisniti!

  • Tine123 14:40 18.oktober 2017.

    Ali sem jaz slepa oseba, ali pač tole ni za moje možgane možno???? Je možno, da kaj takega objavite, sploh možno, da to obstaja, še huje, da se horde turistov zgrinjajo v Beograd posiljevati živali????????????????

Sorodne novice