Vizita za živali > Novice
7886 ogledov

Kako čustveno: Po razdejanju orkana se je vrnil na kmetijo in dočakal to

Harvey epa
"Tako mi je žal. Tako mi je žal, da vam nisem mogel pomagati," ponavlja kmet.

Divjanje orkana Harveya je povzročilo veliko razdejanje, tudi številne poplavljene stavbe in zemljišča na podeželju Greater Housteona, kjer je kmetija Lesterja Morrowa.

Zanj je bilo pri vsej katastrofi najhuje, ko je moral zapustiti svoje živali: “Voda je naraščala prehitro. Nismo imeli veliko časa za razmišljanje.” Med neurjem je tako uspel rešiti svojo družino in pse, bil pa je prepričan, da bo izgubil vse ostale živali.

“Noč, ko smo zapustili kmetijo, je bila najhujša v mojem življenju,” pripoveduje. “Ves čas sem mislil na živali. In upal, da niso trpele in so hitro umrle,” opisuje.

Ko je dan po nevihni prišel na kmetijo, je našel veliko razbitin. Nasproti pa je takoj prišel ljubljenec: prašiček. Lester še vedno ne more razumeti, kako so nekatere živali preživele. Preživeli so kozlički, breja koza, prašiček, več konjev in krav. Žal je 17 živali v neurju izgubilo življenje.

Čustveno srečanje se začne na prvi minuti posnetka. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice