Šport
76 ogledov

''Tyson ima veveričje možgane''

vladimir kličko tyson fury EPA
"Tyson Fury ima veveričje možgane in njegovi komentarji mi gredo na bruhanje," je na provokacije britanskega boksarja odgovoril Vladimir Kličko.

Ukrajinski boksarski zvezdnik Vladimir Kličko se pripravlja na obračun - ta bo 28. novembra v Düsseldorfu - z Britancem Tysonon Furyjem, njuno obračunavanje izven ringa pa je še kako pestro. 

vladimir kličko  | Avtor: EPA EPA
Fury je v intervjuju za britanski Daily Mail med drugim izrazil svoje mnenje o splavu in homoseksualcih, Klička pa označil za častilca hudiča.

"Ob njegovih komentarjih mi gre na bruhanje," je bil eden prvih odzivov 39-letnega Klička, ki bo proti Furyju branil naslov po verziji WBA, IBF in WBO. "So neokusni in nimajo nič s promocijo. Le kažejo, kakšen je v resnici - je nesrečen," pravi Kličko.

"Živimo, hvala Bogu, v demokratičnem svetu in ljudje imajo pravico do mnenja. Toda morajo spoštovati drug drugega. Ko me je imenoval častilec hudiča, je bil neumen. Ko bo Tyson Fury začel delati v cirkusu, bo delal z izjemnimi čarovniki. Če še vedno verjame v čarovnijo, to ni čarovnija, so le triki. Nekaj čarovnije bom uporabil na Tysonu Furyju v Düsseldorfu - razbil ga bom in izginil bo iz boksa," je nadaljeval Kličko, ki je v 67 dvobojih zbral 64 zmag in le tri poraze.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.