Magazin > Film & Glasba & TV
158 ogledov

Vlado Pilja: "Big Brother ponudil dobro plačilo"

Vlado Pilja POP-TV-2
Vlado Pilja pravi, da je bil presrečen, ko je lahko zapustil hišo Big Brother. Preberite, zakaj.

Zakaj ste bili tako veseli, da ste lahko zapustili hišo Big Brother?
Vesel sem bil, da se lahko vrnem nazaj domov, k svoji boljši polovici in otroku. Želel sem ven, ker se v to igro nisem mogel vklopiti, kar sicer ne pomeni, da je šov slab. Pač ne gre za šov, ki je primeren za človeka, kot se jaz. Če bi bil dlje časa v hiši, bi se verjetno vklopil, v teh dveh tednih pa to ni bilo mogoče. Šov sem spremljal, a ne redno, tako da vseh pravil Big Brotherja nisem poznal. Nisem konfliktna oseba, ki bi šel nekoga provocirat, čeprav mu je Big Brother to ukazal.

Ste dobili takšen ukaz?
Big Brother ima svoje igre. Seveda je kdaj naročeno, da nekoga mogoče malo sprovociraš.

Bivanje v hiši Big Brother ste označili za garanje. Zakaj?

Gledalci, tudi jaz sem bil tega mnenja, pogosto pravijo, da tekmovalci nič ne delajo, da samo poležavajo in kadijo. Situacija ni takšna. So pod velikim psihičnim pritiskom. Ni jim lahko … Tisti, ki bo zmagal, si ta denar res zasluži.

Bi zdržali tri mesece v šovu?

Nikakor ne. Tudi za večjo nagrado se v to ne bi spustil. Slej kot prej bi mi popustili živci.

Zakaj ste se sploh odločili za vstop v hišo?
Povabljen sem bil. Primarno sem v hišo vstopil zaradi novega izziva, ponudili pa so nam tudi dobro plačilo.

Soraja naj bi dobila 15 tisoč evrov …
Niti približno toliko nisem dobil. Menim, da tudi ona ni dobila tako visokega plačila. Glavna nagrada je 50 tisoč evrov. Nelogično bi bilo, da nekomu za tri tedne plačajo 15 tisoč evrov.


Kako pa je na vaš odhod v Srbijo gledala boljša polovica?

Nad tem ni bila ravno navdušena, saj smo vajeni, da smo skupaj 24 ur na dan. Podpirala me je, ni ji bilo pa lahko, ko sem odšel.

Kako pa so vas v hiši sprejeli sotekmovalci?

Mislil sem, da se bodo na naš prihod in najavo, da se tudi mi trije, čeprav smo se vselili šele tri tedne pred koncem šova, borimo za denar, slabše odzvali. Dobro so nas sprejeli. Ne vem sicer, če so nas opravljali za našimi hrbti. Z nikomer nisem imel konflikta. Mene so dobro sprejeli, morda so malo slabše sprejeli Suzano.

Zakaj se Suzana in Tomaž ne marata?
Ker sta oba zelo direktna. Zelo sta si podobna. Tomaž ni tako slaba oseba. O njem sem imel pred vselitvijo slabše mnenje, a sem ga v hiši spremenil. Včasih s svojim cinizmom deluje napadalno, v resnici pa je pravi medo. Suzana je pač Suzana. Ima dolg jezik.

Kaj je bilo med zadnjo tedensko nalogo "dom za ostarele" najtežje?
Jaz sem igral zdravnika. To je bila hkrati najlažja, a tudi najtežja vloga. Vzpostaviti sem moral avtoriteto, kar ni bilo lahko. Dobro sem se razumel s Sorajo in Suzano, a tudi s tekmovalci. Ti dve skupini pa se med sabo nista dobro razumeli. Bil sem med dvema ognjema. Pogostokrat nisem vedel, s kom naj začnem konflikt. Ko sta se Soraja in Suzana odločili, da nečesa ne bosta naredili, ju tako ali tako nisi mogel premakniti.

Vas bomo še kdaj videli v kakšnem resničnostnem šovu?
Ne, dovolj je bilo. Morda bi se udeležil še kakšnega pevskega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.