Slovenija > Črna kronika
40 ogledov

Vlomilca so prijavili mimoidoči

Vlom v avto Shutterstock
Policisti so odvzeli prostost 35-letnemu Ljubljančanu, za katerega so ugotovili, da je vsaj trikrat vlomil v avtomobile.

35-letni Ljubljančan je vlamljal v parkirano kombinirano vozilo znamke Renault Master, pri delu pa so ga zalotili mimoidoči. Vlomilec je sicer pobegnil z avtomobilom znamke Ford Escort, vendar so ga policisti izsledili in prijeli na Linhartovi cesti v Ljubljani.

Vlomil že dvakrat prej

Policisti so tudi ugotovili, da je osumljeni konec marca vlomil tudi v osebno vozilo, ki je bilo parkirano na Vodnikovi cesti v Ljubljani. Iz njega je ukradel torbico in naredil za okoli 450 evrov škode. Še prej, sredi februarja, pa je vlomil v kombinirano vozilo na Petkovi ulici v Ljubljani in odnesel več električnega orodja. Lastnika je oškodoval za okoli tisoč evrov.

Bežigrajski policisti so 35-letnika s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.