Magazin > VIP
116 ogledov

Vlomili k Jezerškovim

catering jezeršek
1/5
Facebook
Poznate storilce, ki so vlomili v Hišo kulinarike Jezeršek?

"Danes ponoči med 3:10 in 3:50 sta dva neznanca vlomila v Hišo kulinarike Jezeršek. Nadzorne kamere so ujele nekaj razločnih posnetkov, ki nam lahko pomagajo razkriti identiteto nepridipravov. Pomagajte nam tudi vi in nam sporočite, če vam je znano karkoli v zvezi s tem!“ so zapisali na Facebook strani Jezeršek Catering in obljubili, da bodo kmalu objavili tudi video in da bodo "kvalitetne informacije nagradili“.

Kaj točno so odnesli in kakšna je škoda, ki je nastala, smo vprašali poslovnega direktorja Jureta Jezerška, ki pa zadeve ni želel komentirati. Catering Jezeršek je družinsko podjetje, kjer je glavni kuhar Luka Jezeršek, ki ga poznamo iz šova Masterchef Slovenije.

"Policijska uprava Ljubljana je bila danes okrog 5.45 ure obveščena o vlomu v gostinski objekt v okolici Medvod. Po do sedaj zbranih obvestilih in opravljenem ogledu kraja kaznivega dejanja, pri čemer so bile zavarovane sledi, je znano, da sta vsaj dva zaenkrat še neznana storilca v nočnem času vlomila v objekt skozi pritlično okno, vstopila v notranjost in pregledala prostore. Odtujila sta manjši sef z vsebino, nato pa kraj zapustila. Z dejanjem so oškodovni ena pravna in dve fizični osebi v skupni vrednosti nekaj 1000 evrov. Policisti v zvezi kaznivega dejanja velike tatvine nadaljujejo s preiskavo," so nam sporočili iz ljubljanske Policijske uprave.Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.