Magazin > VIP
233 ogledov

Voditeljica Ljubezni po domače ni mogla verjeti svojim ušesom

Tanja Postružnik Koren Voyo
Tekmovalec je s svojo odločitvijo presenetil voditeljico Tanjo Postružnik Koren.

Miroslav Šinkovec, 53-letni gentleman, ki se sicer lepo razume z vsemi ženskami, ki se potegujejo za njegovo srce, je z odločitvijo močno presenetil voditeljico. Po tem, ko je spoznal pet žensk, ki so se v šov prijavile zaradi nega, je pred odhodom na njegovo domačijo presenetil z izborom tekmovalke, ki jo je izločil nazadnje. Izločil je namreč rjavolaso Sonjo Podbregar, za katero so tako gledalci kot tudi voditeljica Tanja Postružnik Koren dobili občutek, da se lepo razumeta.

"Mislim, da smo bili vsi malo presenečeni nad to odločitvijo, tudi Sonja. Zdelo se je ,da je med njima ujemanje, da se dobro razumeta. Je pa on itak gentleman in se z vsemi dobro razume, moral pa se je nekako odločiti. Malo je kruto. To je licenčna oddaja, stvari so takšne, kot so, šlo je na izpadanje. Vsi pa vedo, v kaj so šli. On je res zabaven človek in se je dobro razumel z vsemi. Se je pa mogoče zdelo, da je s Sonjo bilo kaj več,“ je za Žurnal24 povedala zgovorna voditeljica.

In Sonja? Tudi ona je za naš medij priznala, da je bila nad Mirovo odločitvijo malo presenečena: "Razočarana res nisem bila. Pravilen izraz je presenečena. To, kar smo mi izkusili je le kapljica v morju in tu ne more biti ne vem kakšnega razočaranja. Če bi bila razočarana, bi verjetno izpadla kot najstnica (smeh).“

Dodala je tudi, da so se tekmovalke med seboj zelo lepo razumele in da med njimi ni bilo čutiti močne tekmovalnosti ali ljubosumja: "Smo se lepo razumele, ni bilo nobene zavisti, čeprav je bilo tega druženja zelo malo, veste. Toliko, kolikor ste videli v oddajah.“ Sonjo smo vprašali, če dogovor, da bo zmagovalka povabila vse ostale ženske na Mirovo posest, še drži. "Joj, tu pri tem dogovoru me ni bilo zraven To mi je malo tuje, zato nisem sodelovala. Ne vidim razloga, zakaj bi se zdaj me tja hodile ponujati. To bi moral on povabiti, če bi želel. Ne morem se sama tam 'namalati' po nepotrebnem,“ je zaključila Sonja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.