Slovenija
55 ogledov

Vogrin: Previrant je degeneriran osebek

Naslovnica Vogrinove knjige I. V.
Nepovezani poslanec Vogrin je predstavil svoj novo knjigo Zakaj je Slovenija bankrotirala? ali Zakrinkani birokratski morilec Slovenije Previrant.

Nepovezani poslenaec, nekanji član Državljanske liste, Ivan Vogrin, je ob predstavitvi svoje druge knjige povedal, da knjiga analizira temeljne vzroke za bankrot Slovenije. Ta se po njegovem mnenju ni zgodil včeraj, temveč zadeve segajo 20 let nazaj, ko smo stvari narobe zastavljali.

Kot je povedal, je prišel do 13 razlogov za bankrot Slovenije. V predstavljeni knjigi jih je obdelal šest, napovedal pa je, da bo preostale razkril v naslednji.

Kdo je "degeneriran osebek Previrant"

"Previrant je degeneriran osebek, ki opravlja javne zadeve izključno v zasebno korist," je Vogrin komentiral besedo, ki se je znašla v naslovu knjige.

Na vprašanje, ali gre pri zakrinkanem birokratskem morilcu Slovenije "previrantu" za obračun z nekdanjim šefom stranke DL Gregorjem Virantom, pa je Vogrin odgovoril, da naj to vsak interpretira sam.

Noče povedati, od kod denar za knjigo

Poslanec pa ni želel odgovoriti na vprašanje, koliko so znašali stroški za izdajo knjige, ki je izšla v 300 izvodih. Prav tako ni želel govoriti o tem, koliko upnikov njegovega podjetja bi lahko poplačal s tem denarjem. Še enkrat pa je ponovil, da so dolgovi, ki jih imajo drugi do njega, mnogo višji kot sam dolguje upnikom.

Komentarjev 3
  • dragec 19:59 09.april 2013.

    res, kdo je tale previrant - vogrinov predhodni politični vzornik.

  • Stolp 18:37 09.april 2013.

    To da je Slovenija ravno zaradi Previranta(ki je rušil vlado v katero so finančni trgi imeli vsaj nekaj zaupanja) na robu bankrota pa res ni nova ugotovitev. Si je pa končno nekdo to upal povedati naglas.

  • Maček 17:54 09.april 2013.

    Nepovezani se v knjigi opiše do potankosti sam še kandelaber je treba najti