Šport
20 ogledov

Volaš: To je bila vrnitev v lepem slogu

Volaš Maribor Sami Rahim/mediaspeed.net
"V tem mestu se res dobro počutim, ima neko posebno moč. Ponosen in vesel sem, da sem nazaj," je po treh doseženih zadetkih ob povratku v Maribor žarel Dalibor Volaš

Glavna zgodba 22. kola je nedvomno izjemen začetek pomladi za primorskega napadalca - prva uradna tekma po povratku med vijoličaste in takoj hat-trick. "Zelo sem zadovoljen, to je bila vrnitev v Ljudski vrt v lepem slogu. Najbolj pomembna je zmaga, da imamo lepo podlago za naprej," so bile prve besede Daliborja Volaša.

V Mariboru se počuti kot riba v vodi, videti je, kot da nikoli ne bi odšel. "Odlično je, da takoj začneš uspešno. Prava dobrodošlica tako s strani navijačev kot z moje strani. Nekatere stvari so se med mojo odsotnostjo sicer spremenile, klub napreduje iz dneva v dan. Sam se v tem mestu res dobro počutim, ima neko posebno moč. Ponosen in vesel sem, da sem nazaj," je žarel primorski napadalec.

Vodilnim pri madžarskem Debrecenu je lahko še žal, da so se mu odrekli. "Tudi tam sem lani, ko smo osvojili prvenstvo prispeval kar velik delež. Nato je prišlo do tega, da se je razpletlo tako, kot se je. Ni mi žal, izredno sem vesel, da sem se vrnil v Maribor."

Že v sredo ima s soigralci novo nalogo, v Ljubljani je na sporedu večni derbi. "Vemo, da bo težka tekma, vendar smo pripravljeni, za to smo delali meseca. Tekmeca spoštujemo, vendar se ga ne bojimo, naš cilj je osvojiti vse tri točke," je poudaril Volaš.

Več na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.