Šport > Zimski športi
18 ogledov

Vonnova: Nič me ne bo ustavilo

lindsey vonn Facebook
Ameriška smučarka Lindsey Vonn, ki si je s padcem na treningu v Copper Mountainu delno natrgala križno vez, je sporočila, da bi se lahko na bele strmine vrnila že 6. decembra v Lake Louisu.

Ameriška alpska smučarka Lindsey Vonn ne preživlja najlepših trenutkov v karieri, saj se je tik pred vrnitvijo na bele strmine znova poškodovala. Kljub temu je branilka olimpijskega zlata v smuku prepričana, da bo lahko na zimskih olimpijskih igrah v Sočiju branila naslov; vrnitev v svetovni pokal napoveduje za tekmo v Kanadi.

"Na žalost čas ni bil pravi, toda vseeno sem samozavestna. Še vedno čutim, da lahko to sezono dosežem veliko. Trenutno živim dan za dnem, ampak še vedno imam čas za Soči," je povedala v pogovoru za ameriško televizijsko hišo NBC.

Ameriška smučarka bo v prihodnjih dneh spet stopila na sneg, kjer bo dobila jasnejšo sliko o svoji telesni pripravljenosti. ''Vsak dan napredujem. V naslednjih dneh bom v Vailu ponovno stopila na sneg in videli bomo, kako se bom počutila. Upam, da mi bo uspelo izpeljati nekaj treningov pred odhodom v Kanado. Če bo vse v redu, bom smučala že prihodnji teden,'' je svoje načrte razkrila 29-letnica.

Američanka se je želela v svetovni pokal vrniti ta konec tedna na tekmi v Beaver Creeku, a je na treningu prejšnji teden padla in je na domači dirki še ne bo. Vonnova upa, da se vrne prihodnji teden na tekmi v Lake Louisu v Kanadi. Svojim navijačem je poslala jasno sporočilo: ''Ne skrbite, to je le začasna ovira. Nič me ne bo ustavilo, da bi se še naprej borila za svoje sanje.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.