Slovenija > Črna kronika
61 ogledov

Vozilo je ostalo na kraju zločina

umor Grosuplje Saša Despot
Policija bo še nekaj časa odkrivala okoliščine družinskega tragedije v Grosupljem.

Policisti, kriminalisti in forenziki so v četrtek še pozno v noč iskali in zbirali dokaze v znanem kozmetičnem salonu v Grosupljem, kjer je nekaj ur prej zaradi strelov v mlaki krvi obležala lastnica salona. Najverjetneje pa bo policija še v naslednjih dneh prečesavala ta kraj zločina in okolico, saj je nekaj minut pred 37-letnico v neposredni bližini na njunem domu umrla tudi njena 12-letna hči.

Pobegnil z drugim

Vzrok in razloge za njuno smrt policija sicer še preiskuje. Obe naj bi ustrelil 37-letni partner pokojne znane kozmetičarke, ki ga je policija pozno popoldne nato izsledila mrtvega v okolici Lipoglava pri Ljubljani. Policija za zdaj še ne želi razkrivati podrobnosti o tem, koliko okoliščin te tragedije jim je dosedaj med zbiranjem dokazov že uspelo razvozaljati.

Zaenkrat je znano le, da se je domnevni morilec na kraj, kjer naj bi po dvakratnem umoru storil še samomor, odpeljal. "37-letni moški je bil najden v osebnem vozilu, ki je bil njegova last,
okoli 15.20 ure v okolici Lipoglava," pravijo na policiji.

Ustrelil pa se, kot vse kaže, vendarle ni v vozilu, s katerim se je sicer običajno vozil. Po besedah prič je namreč vozilo znamke BMW 3 po streljanju še dolgo ostalo na dvorišču pred salonom. Forenziki so ga na kraju zločina v Grosupljem pregledovali nekaj ur. Na istem naslovu oziroma v isti poslovni stavbi je imel domnevni morilec sicer registrirano tudi podjetje za izdelavo kovinskega stavbnega pohištva. V poslovnem registru sta kot solastnika podjetja opisana oba z umorjeno partnerko.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.