Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Voznici sta čelno trčili

požar Anže Petkovšek
Danes zgodaj zjutraj sta v Grosupljem čelno trčili dve vozili.

Ob 5.56 sta na cesti Gradišče - Polica v občini Grosuplje čelno trčili voznici z osebnimi vozili, sporočajo z Uprave RS za zaščito in reševanje.

Po nesreči so poleg reševalcev posredovali tudi gasilci PGD Grosuplje in GB Ljubljana. Gasilci so kot prvi na kraju oskrbeli poškodovani udeleženki ter eno pripravili za transport z reševalnim vozilom. Zavarovali so kraj nesreče in na vozilih odklopili akumulatorja ter z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine.

Delo so imeli tudi tolminski gasilci. Nekaj pred eno uro zjutraj je na cesti Most na Soči-Čepovan v občini Tolmin iz cestišča v globino ob cesti zdrsnil pešec. Na kraj dogodka so najprej odhiteli policisti iz PP Tolmin, nazaj na cestišče pa so nepoškodovanega pešca izvlekli pripadniki GRS Tolmin.

Previdno na Goriškem

Na Prometno-informacijskem centru opozarjajo voznike na možno burjo na hitri cesti Razdrto - Nova Gorica, kjer je med Nanosom in Ajdovščino promet prepovedan za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do osmih ton.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.