Slovenija
17 ogledov

Voznik avta umrl

Prometna nesreča na Markovcu Gasilska brigada Koper
Približno kilometer s Ptuja se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta trčila voznik osebnega avtomobila in voznik avtobusa. 34-letni moški, ki je vozil osebni avtomobil, v blagem, levem in preglednem ovinku ni prilagodil hitrosti razmeram na cestišču, ki je bilo takrat mokro.

Voznik je zato zapeljal v desno, z vozišča na bankino, nekaj časa vozil po njej, nato pa čez asfaltiran uvoz zapeljal na njivo, kjer je z desnim bočnim delom vozila trčil v kovinsko zaščitno ograjo. Od tam je njegovo vozilo  odbilo v levo, tako, da je z desnim delom naprej bočno drselo čez sredino, na nasprotno smerno vozišče.

Voznik je ukleščen v vozilu umrl na kraju nesreče

 "Tam je z desnim bočnim delom trčilo v sprednji del avtobusa, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 55-letni voznik. Voznik avtobusa je poskušal prometno nesrečo preprečiti tako, da se je v vozilom umikal skrajno desno, vendar mu to ni uspelo. Po trčenju je avtobus zapeljal v desno, z vozišča v obcestni jarek, ob tem pa pred seboj potiskal osebni avtomobil, ki je trčil vanj," dogodek opisujejo polcisti. 

Voznik osebnega avtomobila je ostal ukleščen v vozilu, iz katerega so ga rešili gasilci. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl. Voznik avtobusa se v prometni nesreči ni telesno poškodoval. V času nesreče na avtobusu ni bilo potnikov, prav tako ne v osebnem avtomobilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.